1. De ce am nevoie de Deep Green – pulbere din grâu verde?

Alimentaţia zilnică, din ce în ce mai dezechilibrată, stilul de viaţă, din ce în ce mai alert, stress-ul cotidian influenţează în mod negativ starea de sănătate a organismului uman. Astfel, putem spune că oricine are nevoie, oricând, de aport de minerale şi oligoelemente.

2. Când pot să încep administrarea de Deep Green – pulbere din grâu verde?

Vă simţiţi devitalizat, anemic, depresiv sau pur şi simplu simţiţi nevoaia de mai multă energie, atunci este clar timpul să începeti o cură de Deep Green – pulbere din grâu verde.

3. Cât timp trebuie să dureze o cură cu Deep Green – pulbere din grâu verde?

Pentru eficienţă maximă cura cu Deep Green – pulbere din grâu verde ar trebui sa urmărească o schema de administrare şi anume: 3 luni de primăvară în cursul cărora Deep Green – pulbere din grâu verde nu trebuie să lipsească, urmate de o a doua cură în toamnă. Totuşi, nici curele susţinute timp de 6 luni pe an nu sunt de neglijat. Aceste cure sunt urmate de 6 luni de pauză, după care se poate începe readministrarea.

4. Dacă am neoplasm (cancer) pot lua Deep Green – pulbere din grâu verde??

Fiind un supliment nutritiv Deep Green – pulbere din grâu verde este perfect compatibil cu tratamentul pentru neoplasm. Acesta nu conţine carbohidraţi, iar aportul său de minerale şi oligoelemente este benefic pentru organismul persoanelor suferinde de această afectiune deoarece Deep Green – pulbere din grâu verde incetineste procesul de formare sau creştere al tumorilor.

5. Ce reacţii adverse are Deep Green – pulbere din grâu verde??

Nu s-au raportat efecte adverse în tratamentul cu Deep Green – pulbere din grâu verde. Totuşi, în caz de manifestări neplacute adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

6. Cât costă şi cum comand?

Click aici pentru a vedea oferta noastră de preţuri.