Iarba de grau - izvor de sanatate [vitamine, minerale, aminoacizi, enzime]

Grâu Verde vs Pulbere

Comparaţie Suc proaspăt de iarbă de grâu verde v/s Pulbere din iarbă de grâu verde

Comparaţie

Suc proaspăt din iarbă de grâu verdePulbere din iarbă de grâu verde
Termen de valabilitate Are termen de valabilitate doar câteva ore. Este dificil de transportat pe distanţe lungi. Valabil un an de la data ambalării. Poate fi transportat oriunde.
Fibre Mulţi nutrienţi se pierd împreună cu fibrele când se obţine suc proaspăt din iarbă de grâu. Conţine toţi nutrienţii benefici, inclusive clorofilă şi fibre.
Cantitate Cantitatea de iarbă de grâu verde folosită pentru obţinerea unui pahar de suc poate fi mai mică de 30g o lingură (3g) = 30g de iarbă de grâu verde proaspătă 30g de iarbă de grâu verde proaspătă zilnic este recomandarea pentru a obţine rezultatele dorite) .
Organic Poate conţine pesticide dăunătoare / reziduri de metale grele dacă nu este crescut în mediul ecologic. 100% fără chimicale. Produs certificat organic.
Convenabil Greu de preparat şi dificil de cultivat în orice locaţie / anotimp. Uşor de transportat şi de administrat. Puteţi prepara sucul din iarbă de grâu verde oriunde, oricând.
Calitate şi siguranţă Calitatea şi igiena nu sunt sigure la furnizorii de suc. Produs certificat HACCP şi organic.
Sursă Poate proveni de la diverşi cultivatori. Deţinem propria fermă unde producem iarbă de grâu verde organic încă din 1998. Deţinem linie de producţie omologată HACCP.
Costuri 1 pahar = 10 LEI
Costuri pentru o lună: 300 LEI
Iarba de grâu verde trebuie luată continuu cel puţin o lună pentru a avea rezultatele dorite.
100g = 90 LEI
Costuri zilnice = 3 LEI / pahar
(Flaconul de 100g are un preţ mai mic decât necesarul pentru o lună de suc proaspăt din iarbă de grâu verde).