Iarba de grau - izvor de sanatate [vitamine, minerale, aminoacizi, enzime]

Întrebări şi Răspunsuri

Nutrienţii naturali obţinuţi din iarba de grâu verde ajută la îmbunătăţirea sănătăţii şi a vindecării. În timpurile moderne, iarba de grâu verde disponibilă sub formă de pulbere a făcut beneficiile sale accesibile persoanelor nevoiaşe din întreaga lume. Girmes este specializat în producerea de iarbă de grâu verde de calitate încă din 1998.


Î. Are iarba de grâu referinţe istorice?

Utilizarea ierbii de grâu verde pentru valoarea sa terapeutică este cunoscută din timpuri străvechi. Hinduşii oferă "Durva" (iarbă verde) elefanţilor şi cresc iarba de grâu să se închine timp de nouă zile în timpul "Navratri" (festivalul Laxmi) în fiecare an.

Dr. Ann Wigmore a menţionat povestea biblică despre regele babilonian Nabucodonosor, care a petrecut şapte ani, nebun fiind, trăind ca un animal salbatic mâncând iarbă de pe câmpuri şi s-a vindecat. Câinii şi pisicile mestecă iarbă, probabil când sunt bolnavi, întărind credinţa noastră în puterea de vindecare a ierburilor.

Î. Care este diferenţa dintre iarba de grâu, iarba obişnuită şi alimentele nutritive?

Iarba de grâu verde este crescută printr-un proces numit germinare. Germenii sunt "aliment complet", pentru că ei conţin toate substanţele nutritive esenţiale dietetice, împreună cu enzimele care ajută la asimilarea acestora.
Dr. Gh. Earp-Thomas, om de ştiinţă american şi dietetician, a izolat peste 100 de elemente din iarba de grâu verde şi a ajuns la concluzia că iarba de grâu este cea mai bună dintre toate ierburile şi că aceasta este un aliment complet în sine.

Comparativ cu iarba de grâu verde, alte legume verzi cu frunze sunt mai puţin benefice şi gustoase în formă naturală. Iarba de grâu verde pulbere este un aliment natural pur, care funcţionează ca un stimul pentru sănătate datorită valorii sale nutritive foarte echilibrate.

Suplimentele alimentare artificiale pot conţine unele substanţe nutritive în exces şi deficit de alţi nutrienţi (enzime şi aminoacizi), care acţionează ca un "catalizator" în absorbţia lor. Acest lucru poate duce la o risipă de multe substanţe nutritive benefice. Iarba de grâu verde este în mod natural mai bună decât vitaminele sintetice şi suplimentele alimentare.

Î. Iarba de grâu verde pulbere conţine toate elementele nutritive disponibile în iarba de grâu proaspătă?

Consumul de iarbă de grâu pulbere este mai convenabil decât sucul proaspăt de iarbă de grâu. Iarba de grâu pulbere este obtinută prin deshidratarea ierbii de grâu proaspete în încăperi (fără a folosi niciun mecanism) şi apoi măcinată în pudră fină. Cea mai mare grijă este de a evita încălzirea şi frecarea,care poate evapora sau reduce substanţe nutritive importante. Numărul maxim de nutrienţi, inclusiv fibre dietetice sunt astfel păstrate în iarba de grâu verde Girme.

Î. Există efecte secundare după consumul de iarbă de grâu verde?

Consumul de pudră de iarbă de grâu verde Girme nu a relevat niciun efect secundar, este un aliment natural, ecologic şi pur. Unele persoane pot avea greaţă sau mişcări neregulate ale intestinului în primele zile de utilizare, care vor dispărea de la sine pe măsură ce organismul se obişnuieşte cu produsul.

Î. Cât de multă pudră ar trebui să fie consumată zilnic şi pentru cât timp?

Consumul a minim 40 g de iarbă de grâu verde proaspătă în fiecare zi pentru cel putin o lună a fost recomandat de către cercetatori. Aproximativ 3 g pulbere este obţinută din 40 g de iarbă de grâu verde.

Consumul a minim 1 - 2 linguriţe (o linguriţă = aprox 3 g) de pulbere de iarbă de grâu verde este recomandat pentru a obţine rezultate satisfacătoare. Oamenii sănătoşi pot lua, de asemenea, o lingură dimineaţa timp de o lună pentru revigorare. Această cură ar trebui să fie repetată la fiecare şase luni, pentru a depăşi deficientele de nutriţie şi pentru a menţine o stare bună de sănătate.

Rezultatele pozitive se obtin intr-o saptamana de la inceperea curei cu iarba de grâu.

Î. Cum obţin rezultatele mai bune din cura cu iarba de grâu?

Rezultate foarte bune sunt observate atunci când terapia cu iarbă de grâu verde este însoţită de o dietă adecvată, exerciţii fizice şi mediul sănătos. Dieta naturopată urmată pentru câteva probleme majore de sănătate, cum ar fi cancerul, diabetul, bolile de inimă, obezitate, creşterea în greutate, aciditate, talasemia, anemie şi hemoroizi este prezentată în cartea "Iarba de grâu - cadoul naturii pentru omenire", disponibilă cu produsul nostru.

Î. Poate fi administrată pulbere din iarbă de grâu verde copiilor?

Pulberea din iarba de grâu verde este absolut sigură, benefică pentru copiii cu vârsta peste 2 ani. Trebuie administrată în cantităţi mici (1/4 linguriţă) şi crescut până la o linguriţă pe zi. Pentru a îmbunătăţi gustul poate fi adaugată puţină miere sau poate fi amestecată cu produse alimentare, dar nu cu lapte.

Î. Iarba de grâu verde este disponibilă sub formă sub formă de suc, pudră şi tablete. Care este cea mai bună?

În mod tradiţional, iarba de grâu verde este cunoscut a fi luată sub formă de suc. În vremurile moderne de astăzi, cele mai multe persoane nu au timp, spaţiu, putere de muncă şi know-how pentru a creşte iarbă de grâu. Este dificil de transportat economic iarbă de grâu proaspătă de zi cu zi în locurile îndepărtate pentru că are termenul de valabilitate foarte scurt.

În acest sens, disponibilitatea ierbii de grâu verde sub formă de pulbere s-a dovedit a fi foarte convenabilă şi eficientă. Are toate avantajele, după cum urmează:
Iarba de grâu verde sub formă de pulbere are mai multe avantaje decât cea sub formă de tablete, după cum urmează

Î. Cum ajută pulberea de iarbă de grâu verde la curele de slăbire?

Pulberea de iarbă de grâu verde este un ajutor natural, sigur şi extrem de puternic în scăderea în greutate. Aceasta acţionează prin suprimarea apetitului, stimularea metabolismului, circulaţiei şi ajută la pierderea în greutate vizibilă în inchi şi kg.

Dieta trebuie să fie redusă pentru a atinge pierderea în greutate şi aceasta poate provoca deficienţe de nutriţie.

Mulţi oameni resimt oboseala şi dorinţa de a mânca mai mult în acest stadiu. Pulberea din iarbă de grâu verde ajută la depăşirea deficitului de nutriţie şi la evitarea oricaror efecte adverse. Pentru creşterea în greutate, pulberea din iarbă de grâu verde ajută prin îmbunătăţirea digestiei, activarea celulelor corpului, creşterea poftei de mancare, îmbunătăţeşte tonusul muscular şi al pielii şi acţionează ca energizant.

În cazul pierderii/creşterii în greutate, aportul de pudră de iarbă de grâu este acelaşi, dar dieta de însoţire este diferită, după cum urmează:

Î. Cum poate pulberea din iarbă de grâu verde să ajute la tratarea atât de multor boli?

Corpul nostru are capacitatea de a se vindeca dacă îi este furnizată o nutriţie corespunzătoare, exercitii fizice şi mediu sănătos. Iarba de grâu verde conţine mai mult de 111 substanţe benefice în formă naturală echilibrată. Produsele alimentare artificiale pot conţine unele substanţe nutritive în exces şi unele insuficiente. Aminoacizii şi enzimele sunt necesare pentru a asimila produse alimentare şi ajută celulele să absoarbă substanţele nutritive. Deficienţa lor face ca nutrienţii să se piardă.

Iarba de grâu verde conţine 19 aminoacizi cunoscuţi, inclusive 9 AAE (amino acizi esenţiali), pe care organismul nostru nu-i poate obţine din alimentele consumate. Proteinele sunt formate din aminoacizi. Nutrienţii continuţi în iarba de grâu verde ajută, astfel, la combaterea diferitelor probleme de sănătate prin depăşirea deficienţelor nutriţionale. De fapt, am observat că atunci când pulberea din iarbă de grâu este luată pentru a ajuta la combaterea unei anumite probleme de sănătate, aceasta a ajutat şi la depăşirea altor probleme colaterale.

Î. Care este importanţa Certificatului ecologic?

Certificarea ecologică de către o autoritate guvernamentală recunoscută este o asigurare că elementele esenţiale din componenţa produsului ecologic au fost îndeplinite de la fermă la piaţă.

Termenul "Aliment ecologic" înseamnă că produsul alimentar a fost produs fără folosirea de îngrăşăminte artificiale, pesticide sintetice şi promotori de creştere. Astfel de produse sunt lipsite de metale grele, pesticide şi conservanţi. Studiile ştiinţifice au arătat că utilizarea de metale grele, pesticide şi reziduuri chimice la producerea alimentelor au un efect negativ asupra sistemului imunitar, digestiv, respirator, nervos şi de reproducere. Alimentele ecologice au un gust mai bun, asigură o nutriţie mai bună, îşi păstrează mai bine calitatea şi nu au reacţii adverse.

Î. Pulberea din iarbă de grâu verde îşi schimbă gustul în timp şi după ce expiră?

Pulberea din iarbă de grâu verde Girme este un produs ecologic obţinut din iarbă de grâu crescut natural. Nu sunt adăugate arome artificiale, de culoare sau de conservare. Gustul şi culoarea poate varia uşor, chiar dacă iarba de grâu este cultivată în sere. În general, loturile de iarnă sunt mai dulci la gust decât loturile din sezonul ploios. Procesul de creştere naturală nu poate fi modificat şi acest lucru nu afectează calitatea produsului.

Pulberea din iarbă de grâu verde proaspătă este ambalată în flacoane de plastic alimentare sigilate şi predate la distribuitori. Pulberea este produsă zilnic, în cantităţi conform cererii pieţei. Este evitată stocarea. Pulberea se poate utiliza 8 luni de la data ambalării. Vă recomandăm ca aceasta să fie consumată în termen de 6 săptămâni după desigilarea flaconului.